Yogaretreat i de smukkeste rammer på Sostrup Slot og Kloster

OBS: NY DATO PGA CORONARESTRIKTIONER. DATOEN FOR RETREAT BLIVER RYKKET FREM TIL FREDAG D. 10/9 – SØNDAG D. 12/9-21.

Yogaretreat i de smukkeste rammer på Sostrup Slot og Kloster.

Tiden er moden til, at jeg med stor glæde vil give dig muligheden for at deltage i et skønt ophold fyldt med dejlig afslappet og opladende yoga.

Tidspunktet er d. 10/9-21 – søndag d. 12/9-21. Vi mødes fredag med ankomst mellem kl. 14.30 – 15, hvor du får dit værelse og skilles igen søndag kl ca. 11 efter en forventelig dejlig, meget hyggelig og stemningsfuld weekend.

Selvforkælelse og afslapning!

Du får rig mulighed for at vende hjem igen med skuldrene nede efter en sansefuld weekend med dejlig yoga, hygge og god velsmagende mad i  skønne og stemningsfulde omgivelser.

Skulle nye restriktioner pga covid-19 forhindre afholdelse af retreatet, så er du sikret tilbagebetaling af det fulde beløb.

Ren afslapning

Her får du muligheden for at slippe alle hverdagens gøremål, blive fri for huslige pligter, indkøb og alt det, der ellers fylder vores dagligdag.

Du får mulighed for at fylde din weekend med det, som er gavnligt for både krop og sind, sænke farten og trække tempo ud af dit system. Du vil få næret den del af nervesystemet, der får dig til at slappe af, lade op og restituere.

Jeg planlægger yoga med en meget blid tilgang, hvor alle vil kunne deltage. Du behøver ikke være øvet yogaudøver, men blot være indstillet på at komme på måtten og udføre øvelser, der er rolige men med dybdegående virkning.

Der vil være lange blide stræk, sekvenser med roligt flow, afspændende og vitaliserende åndedrætsøvelser.

Der vil være øvelser af let styrkende karakter – men kun meget lidt. Fokus vil være på øvelser med let flow, lange blide meditative stræk, der efterlader krop og sind i en dejlig tilstand. Dybdeafspænding og korte meditationer, der er med til at bringe stilhed og fordybelse.

Yoga på egen medbragte måtte(pga covid-19) i den gulvopvarmede pyramidesal med direkte kik op på himlen.

Din krop vil elske det!

Overnatning

Vi skal opholde os på et fantastisk dejligt sted – Sostrup Slot og Kloster, der ligger på Djursland omgivet af flot park op til skov og med kort afstand til stranden.

Vi opholder os i klosteret, spiser lækker vegetarisk mad fra klosterets egen køkken. Du får dit helt eget værelse, en af de nyrenoverede klosterceller, der fremstår lyse og harmoniske med eget toilet og bad.

Rammerne er givet til, at du kan opleve en fantastisk weekend sammen med de øvrige deltagere, men hvor du også har rig mulighed for at trække dig tilbage i dit eget selskab, når som helst du ønsker.

Du kan tilmelde dig ved at skrive til mig på e-mail helle@rsandersen.dk eller sms på 27124912. Du er tilmeldt, når jeg har svaret dig tilbage.

Prisen for denne skønne weekend incl. overnatning i eget værelse, forplejning og undervisning er 3350,-

Du betaler 1. rate på 1675,- senest d. 1/8. Sidste rate på 1675,- betales senest 1/9.

Tilmeld gerne inden 15/7.