Yogaophold på Sostrup Slot og Kloster

Yogaretreat i de smukkeste og mest stemningsfulde rammer. Lad os sammen nyde foråret!

Jeg gentager nu den fantastiske oplevelse, det er at afholde yogaretreat i disse virkelig smukke omgivelser. Du får muligheden for at deltage i et skønt ophold fyldt med dejlig afslappet og opladende yoga. Stedet rummer en helt særlig atmosfære! Du mærker stemningen, når du træder ind og det er svært at finde et sted, der indgyder til ro og afslappethed på den helt særlige måde, som man mærker her.

Tidspunktet er d. 12-14/4- 24. Vi mødes fredag med ankomst mellem kl. 14.30 – 15, hvor du får dit helt eget værelse og vi skilles igen søndag kl ca. 11.30 efter en forventelig dejlig, meget hyggelig og stemningsfuld weekend.

Selvforkælelse og afslapning!

Du får rig mulighed for at vende hjem igen med skuldrene nede efter en sansefuld weekend med dejlig yoga, hygge og god velsmagende mad i  skønne og stemningsfulde omgivelser.

Jeg håber din interesse er vakt og du tænker ” Det skal jeg da virkelig opleve” – sammen med en veninde/ven, nabo, mor, datter eller alene. Ikke tøv med at henvende dig, hvis du har spørgsmål.

PROGRAM – ikke helt endeligt endnu:-)

Fredag:

Kl. 14.30 – 15   Ankomst og udlevering af værelse

Kl. 15-16           Velkomst, kaffe/te og eftermiddagssnack

Kl. 16.30 – 18   Yogasession

Kl. 18-19          Middag med servering af 1-retters retrætemiddag eller-buffet

Kl. 19.30          Aftenhygge med servering af kaffe/te og lille aftensnack

Kl. 21                Mulighed for at deltage i let aftenyoga

Lørdag:

Kl. 7.30 – 9     Vi vækker kroppen blidt med let yogamorgenflow

Kl. 9-10           Morgenmad

Kl. 10-12         Egentid; måske til en gåtur i de smukke omgivelser, et lille havdyp. Hygge dig i selskab med de andre

eller måske bruge tiden til afslapning i eget selskab. Tiden er helt din egen!

Kl. 12-13         Frokost

Kl. 13-15         Mindful yoga og kort meditation. Vi afslutter med dybdegående muskelafspænding.

Kl. 15-16         Tid til eftermiddagsforkælelse med kaffe/te og kage

Kl. 16.30 – 18 Yinyoga. Vi bløder op for kroppens muskel- og bindevæv. Du vil mærke kroppens evne til at arbej-

de med i stillingerne. En meget blid tilgang.

Kl. 18.30         Middag

kl. 20               Kaffe/te og lille aftensnack serveres

Kl. 21.30         Mulighed for at deltage i yoganidra

Søndag:

Kl. 7.30          Servering af te før morgenyoga

Kl. 7.45- 9      Blid yogamorgenflow

Kl. 9.30          Lækker brunch

Kl. ca 11          Afrunding og tid til farvel for denne gang

Ren afslapning

Her får du muligheden for at slippe alle hverdagens gøremål, blive fri for huslige pligter, indkøb og alt det, der ellers fylder vores dagligdag.

Du får mulighed for at fylde din weekend med det, som er gavnligt for både krop og sind, sænke farten og trække tempo ud af dit system. Du vil få næret den del af nervesystemet, der får dig til at slappe af, lade op og restituere.

Jeg planlægger yoga med en meget blid tilgang, hvor alle vil kunne deltage. Du behøver ikke være øvet yogaudøver, men blot være indstillet på at komme på måtten og udføre øvelser, der er rolige men med dybdegående virkning.

Der vil være lange blide stræk, sekvenser med roligt flow, afspændende og vitaliserende åndedrætsøvelser.

Der vil være øvelser af let styrkende karakter – men kun meget lidt. Fokus vil være på øvelser med let flow, lange blide meditative stræk, der efterlader krop og sind i en dejlig tilstand. Dybdeafspænding og korte meditationer, der er med til at bringe stilhed og fordybelse.

Yoga på egen medbragte måtte i den gulvopvarmede pyramidesal med direkte kik op på himlen.

Din krop vil elske det!

Overnatning

Vi skal opholde os på et fantastisk dejligt sted – Sostrup Slot og Kloster, der ligger på Djursland omgivet af flot park op til skov og med kort afstand til stranden.

Vi opholder os i klosteret, spiser lækker vegetarisk mad fra klosterets egen køkken. Du får dit helt eget værelse, en af de nyrenoverede klosterceller, der fremstår lyse og harmoniske med eget toilet og bad.

Rammerne er givet til, at du kan opleve en fantastisk weekend sammen med de øvrige deltagere, men hvor du også har rig mulighed for at trække dig tilbage i dit eget selskab, når som helst du ønsker.

Du kan tilmelde dig ved at skrive til mig på e-mail helle@rsandersen.dk eller sms på 27124912. Du er tilmeldt, når jeg har svaret dig tilbage.

Betaling for denne skønne weekend incl. forplejning, overnatning i eneværelse, dejlig veltillavet mad valgt efter årstidens råvarer foregår på denne måde:

Du betaler 1. rate på 1800,- senest d. 12/2. Sidste rate på 2000,- betales senest 8/3-24. Ved afbud senere end 8/3-24 betales fuld pris.

Tilmelding er i gang!