HOLDTRÆNING – YOGA

Nedenstående kan du se de nye yogamoduler for efteråret 2022: 
Efter en dejlig sommerpause glæder jeg mig altid til at tage hul på ny sæson med faste ugentlige hold. Desuden kommer der altid løbende nye workshops – det bliver heller ikke anderledes denne sæson. Så hold øje her på hjemmesiden:-)

MANDAGSYOGA:

Mindful yoga

Vi starter sæsonen op med 6 x mindful yoga med udelukkende blide øvelser og bløde stræk. Ren restitution og afspændende yoga, der løsner op for spændthed/stivhed i kroppen og efterlader sindet med mere ro og nærvær.

Tidspunkt:  29/8 – 3/10-22 kl. 17.30 – 19.00

Pris: 630,-

Yinyoga

Vær med til et yogamodul, der er helt fantastisk! Afstressende og beroligende, hvor vi afspænder dybt  i bindevævet. Opnå dybere ro, fleksibilitet og balancering i din krop og dit nervesystem.

Sanserne er vakte og vi bruger stillingerne til at komme dybere ind i kroppen, til undersøgelse og større kropskontakt. En afspændende session og nærvær med dig selv.

Som afslutning serveres en lille snack og varmende drik:-)

Tidspunkt: 24/10 og 31/10- 22 kl. 17-19

Pris: 260,-

Flow og bevidsthed – hatha yoga

4 sessioner med blid og rolig, men også styrkende yoga, hvor vi med stort nærvær og opmærksomhed træner hele kroppen. Dybe blide stræk, der åbner op og skaber smidighed og velvære i krop og sind. Jeg guider i et roligt tempo, hvor alle kan være med og bare nyde, mens træningen pågår.

Jeg integrerer altid øvelserne med fokus på åndedrættet. De dybe vejrtrækninger er med til at berolige nervesystemet, skabe større ro og bevidsthed og så er det med til at sikre en grundigere udførsel af yogaøvelserne.

Muskelspændinger løsnes op, så smerter og hovedpine afhjælpes. Vi bliver stærkere og langt mere bevidste om kroppens funktion og vigtigheden af at holde den sund, smidig og stærk.

Tidspunkt: 7/11 – 28/11-22 kl. 17.30 – 19

Pris: 420,-

Tilmelding sms 27124912 eller

mail helle@rsandersen.dk

    Udfyld kontaktformularen og jeg kontakter dig hurtigst muligt.

    Eller ring på 27124912