HOLDTRÆNING – YOGA

Sæsonopstart efterår 2023:
Glæden ved at starte en ny sæson er altid stor! Jeg glæder mig altid til at starte op på nye forløb og er så beriget af, at alle mine moduler som regel er fuld booket. Det er en glæde at undervise, træne og dele glæden ved yoga med alle, som kommer her i mit studio. 
Her kommer plan for kommende mandagsyoga. 
MANDAGSYOGA:

Slow flow – mindful yoga

Vi starter sæsonen op med 5 x mindful yoga med udelukkende blide øvelser og bløde stræk. Vi opbygger både styrke og fleksibilitet, mens du på samme tid opøver ro.

Jeg sammensætter stillingerne i små sekvenser, så du oplever et flow, hvor åndedrættet og øvelserne synkroniseres. Et meditativt flow, hvor vores bevægelser flyder sammen med et vitaliserende åndedræt.

Hele kroppen vil blidt bevæges og alle muskler, led, væv vil blive smidiggjort og vitaliseret.

Tidspunkt:  4/9 – 2/10 – 23 kl. 17.30 -19

Pris: 625,-

Yinyoga

Vær med til et yogamodul, der er helt fantastisk! Afstressende og beroligende, hvor vi afspænder dybt  i bindevævet. Opnå dybere ro, fleksibilitet og balancering i din krop og dit nervesystem.

Sanserne er vakte og vi bruger stillingerne til at komme dybere ind i kroppen, til undersøgelse og større kropskontakt. En afspændende session og nærvær med dig selv.

Som afslutning serveres en lille snack og varmende drik:-)

Tidspunkt: 23/10 og 30/10- 23 kl. 17.30 – 19.15

Pris: 280,-

Flow og bevidsthed – hatha yoga

4 sessioner med blid og rolig, men også styrkende yoga, hvor vi med stort nærvær og opmærksomhed træner hele kroppen. Dybe blide stræk, der åbner op og skaber smidighed og velvære i krop og sind. Jeg guider i et roligt tempo, hvor alle kan være med og bare nyde, mens træningen pågår.

Jeg integrerer altid øvelserne med fokus på åndedrættet. De dybe vejrtrækninger er med til at berolige nervesystemet, skabe større ro og bevidsthed og så er det med til at sikre en grundigere udførsel af yogaøvelserne.

Muskelspændinger løsnes op, så smerter og hovedpine afhjælpes. Vi bliver stærkere og langt mere bevidste om kroppens funktion og vigtigheden af at holde den sund, smidig og stærk.

Tidspunkt: 6/11 – 27/11 – 23 kl. 17.30 – 19 

Pris: 500,-

“Blød som smør”

Tidspunkt: Datoer kommer senere

Pris: 

Et modul, hvor jeg forener mindful yoga og yinyoga på den måde, at jeg sidst i timen afslutter med en blid yinsekvens.

Jeg lover det bliver roligt, blidt, vitaliserende og vi går væk fra måtten med en fornemmelse af ro, fleksibilitet, styrke, men også balance og “plads” i kroppen.

Generelt hører jeg ofte udøverne sige ” det flytter ind i min krop og har så stor betydning for mit velvære”

Tilmelding sms 27124912 eller

mail helle@rsandersen.dk

    Udfyld kontaktformularen og jeg kontakter dig hurtigst muligt.

    Eller ring på 27124912