HOLDTRÆNING – YOGA

YOGAMODULER 1. HALVDEL AF 2024:
Sæsonen starter ud den 8/1 – 24 efter en skøn julepause. Året skydes i gang her på yogamåtten med mindful slow flow. For mig den helt rigtige start efter en lille pause, hvor mange måske ikke har været udøvende med yoga i ferietiden.
Flere har allerede booket plads, men der er enkelte ledige pladser. Du skal ikke tøve, selvom du ikke har nogen erfaring med yoga. Al den yoga jeg underviser i er indenfor den “blide” og meget rolige tilgang, hvor vi giver tid og plads til at alle kan være med. 
Du behøver ikke være speciel smidig – måske er det netop derfor du bør trække din krop hen på yogamåtten. Jeg ser, men erfarer også fra nogle af mine udøvere, at de oplever betydelig større smidighed og velvære, når de har været med her en tid.
Så gerne kontakt mig, såfremt du er interesseret i at være med. Har du ikke været her før, så kom gerne første gang helt uforpligtende.
Jeg vil glæde mig til ny sæson 2024:-)
 MANDAGSYOGA:
Mindful slow flow yoga:

Vi starter sæsonen op med 4 x mindful yoga med udelukkende blide øvelser og bløde stræk. Vi opbygger både styrke og fleksibilitet, mens du på samme tid opøver ro.

Jeg sammensætter stillingerne i små sekvenser, så du oplever et flow, hvor åndedrættet og øvelserne synkroniseres. Et meditativt flow, hvor vores bevægelser flyder sammen med et vitaliserende åndedræt.

Hele kroppen vil blidt bevæges og alle muskler, led, væv vil blive smidiggjort og vitaliseret.

Tidspunkt:  8/1 – 5/2 – 24 kl. 17.30 -19. Ferie i uge 3!

Pris: 500,-

Yinyoga

Vær med til et yogamodul, der er helt fantastisk! Afstressende og beroligende, hvor vi afspænder dybt  i bindevævet. Opnå dybere ro, fleksibilitet og balancering i din krop og dit nervesystem.

Sanserne er vakte og vi bruger stillingerne til at komme dybere ind i kroppen, til undersøgelse og større kropskontakt. En afspændende session og nærvær med dig selv.

Som afslutning serveres en lille snack og varmende drik:-)

Tidspunkt: 19/2 – 18/3-24 kl. 17.30 – 19.15

Pris: 675,-

Hatha yoga – sessioner med styrke og endnu mere bevidsthed

5 sessioner med blid og rolig, men også fokus på styrkende yoga, hvor vi med stort nærvær og opmærksomhed træner hele kroppen. Dybe blide stræk, der åbner op og skaber smidighed og velvære i krop og sind. Jeg guider i et roligt tempo, hvor alle kan være med og bare nyde, mens træningen pågår.

Jeg integrerer altid øvelserne med fokus på åndedrættet. De dybe vejrtrækninger er med til at berolige nervesystemet, skabe større ro og bevidsthed og så er det med til at sikre en grundigere udførsel af yogaøvelserne.

Muskelspændinger løsnes op, så smerter og hovedpine afhjælpes. Vi bliver stærkere og langt mere bevidste om kroppens funktion og vigtigheden af at holde den sund, smidig og stærk.

Tidspunkt: 8/4 – 6/5 kl. 17.30 – 19 

Pris: 625,-

“Blød som smør” – mindfulyoga med et twist af yin

Tidspunkt: 27/5 – 17/6 kl 17.30 – 19.15

Pris: 540,-

4 sessioner, hvor jeg forener mindful yoga og yinyoga på den måde, at jeg sidst i timen afslutter med en blid yinsekvens.

Jeg lover det bliver roligt, blidt, vitaliserende og vi går væk fra måtten med en fornemmelse af ro, fleksibilitet, styrke, men også balance og “plads” i kroppen.

Generelt hører jeg ofte udøverne sige ” det flytter ind i min krop og har så stor betydning for mit velvære”

Tilmelding sms 27124912 eller

E-mail helle@rsandersen.dk

    Udfyld kontaktformularen og jeg kontakter dig hurtigst muligt.

    Eller ring på 27124912