HOLDTRÆNING – YOGA

Nedenstående kan du se de nye yogamoduler for foråret 2022 

Flere aktiviteter vil komme og blive annonceret senere.

Medbring et håndklæde du kan bruge som hovedpude. Jeg sørger for rengjorte og afsprittede måtter til hver time, så du altid er garanteret et rent liggeunderlag.

Efter selv en kortere pause glæder jeg mig altid til at tage hul på ny sæson med faste ugentlige hold. Desuden kommer der altid løbende nye workshops – det bliver heller ikke anderledes denne sæson. Så hold øje her på hjemmesiden:-)

MANDAGSYOGA:

“Blød som smør”

En succes bør gentages. Derfor startes sæsonen op med 3 x udsøgt yoga med udelukkende blide øvelser og bløde stræk. Ren restitution og afspændende yoga, der løsner op for spændthed/stivhed i kroppen og efterlader sindet med mere ro og nærvær.

Tidspunkt:  10/1, 17/1 og 24/1 kl. 17.00 – 19.00

Pris: 375,-

Flow og bevidsthed – hatha yoga”

Alle sessioner vil være med blid og rolig yoga, hvor vi med stort nærvær og opmærksomhed træner hele kroppen. Dybe blide stræk, der åbner op og skaber smidighed og velvære i krop og sind. Jeg guider i et roligt tempo, hvor alle kan være med og bare nyde, mens træningen pågår.

Jeg integrerer altid øvelserne med fokus på åndedrættet. De dybe vejrtrækninger er med til at berolige nervesystemet, skabe større ro og bevidsthed og så er det med til at sikre en grundigere udførsel af yogaøvelserne.

Muskelspændinger løsnes op, så smerter og hovedpine afhjælpes. Vi bliver stærkere og langt mere bevidste om kroppens funktion og vigtigheden af at holde den sund, smidig og stærk.

Alle kan deltage, både øvede og uøvede – mænd og kvinder!

8 mandage fra 7/2 – 28/3  kl. 17.30 – 19

Pris: 760,-

Blød som smør”

Et tilbud om en helt rolig nærmest meditativ yoga, der har en dybdegående virkning med de helt blide og bløde stræk. Guidningen er en anelse mere bevidst i retning af at løsne op og slippe spændthed i kroppen.

Tidspunkt: 4/4 kl. 17.00-19.00 

Pris: 125,-

“Flow og bevidsthed – hatha yoga”

Helt som beskrevet længere oppe vil de kommende 4 mandage være med hatha yoga. Stadig med stor grad af nærvær, så vi hele tiden er bevidste om kroppens evne til at kunne udføre øvelserne. Der er momenter af flow med lidt mere styrkeprægede øvelser. Se beskrivelse ovenfor.

Tidspunkt: 25/4 – 16/5 kl. 17.30 – 19

Pris: 380,-

” Yinyoga og bevægelsesmeditation”

Kom og vær med til en fantastisk afstressende og beroligende session.

Tidspunkt: 23/5 og 30/5 kl. 17-19

Pris: 250,-

Tilmelding sms 27124912 eller mail helle@rsandersen.dk

    Udfyld kontaktformularen og jeg kontakter dig hurtigst muligt.

    Eller ring på 27124912