HOLDTRÆNING – YOGA

(ALLE SESSIONER ER PT. AFLYST  PGA. CORONA VIRUS)

Mindful yoga – 2 sessioner:

En yogasession med ekstra fordybelse!

Med tid til fordybelse i hver enkelt af øvelserne/strækkene får “travlheden” i krop og sind trange kår.

Åndedrættets fokusering er på en og samme tid med til at vitalisere os og berolige nervesystemet. Giver en dybere sindsro.

Lange blide yogastræk er med til at mindske stresssymptomer, løsne op for spændinger og uoplagthed.

Skøn start på et nyt år! Du går mest sandsynligt herfra med større ro og bedre energi! Måske kender du en god ven/veninde, der skal inviteres med.

YOGA mandage – vinter/forårssæson:

Kom og stræk din krop smidig, stærk og sund!

Hver yogatime starter roligt siddende eller liggende, så du slipper dagens aktivitet og “lander” i din krop. Ofte kombineret med  afbalancerende åndedrætsøvelser. Herefter ca. en time med flydende øvelser til behagelig og dæmpet musik. Jeg guider øvelserne, så der kommer et helt naturligt flow. Vi kommer til at være i konstant bevægelse i et blødt og roligt tempo, så der er overskud til fordybelse og nærvær med det du laver. Du vil få arbejdet med hele din krop og få behagelige og effektfulde stræk og løsnet op for spændte muskelgrupper.

Øvelserne guides så alle kan være med og opnå øget styrke og smidighed ud fra den enkeltes træningsniveau. Hver time afsluttes med en dyb afspænding, hvorved kroppen kan modtage de gavnlige virkninger af de mange yogastillinger.

Du kan være med uanset tidligere erfaring med yoga. Jeg håber, du har lyst til at deltage og bagefter er der tid til at hyggesnakke og stille evt. spørgsmål til yogatimen.

Mandage kl 17.30 -19

7 gange: 9/3 – 27/4 – 2020

Pris: 665,-

Tilmelding senest en uge før modulstart på helle@rsandersen.dk eller sms 27124912.

Hatha yoga

Onsdag den 29/1-2020 kl. 17-18.45

Jeg planlægger Hatha-yoga, hvor der i timen vil være lange blide stræk, men flow i øvelserne, så vi opnår den gode fornemmelse af ro i kroppen disse øvelser også efterlader. Stille, rolig guidning er altid sikkert, så når vi laver mere styrkebetonede øvelser kan alle være med. Jeg er opmærksom på variationer, når behovet er herfor.

Pris: 100,-

Tilmelding senest en uge før til helle@rsandersen.dk eller sms på 27124912

Udfyld kontaktformularen og jeg kontakter dig hurtigst muligt.

Eller ring på 27124912