PERSONLIG TRÆNING – PILATES

Hos Helle R Sandersen  – yoga og pilates har du også mulighed for individuel træning.

Du kan enten booke en time alene eller sammen med en ven eller veninde.

Individuel træning kan være for dig, der har brug for ekstra opmærksomhed pga eventuelle skader eller fysiske skavanker.
Eller måske ønsker du blot mere intensiv træning i en periode! Det kan også være en mulighed at vælge den individuelle træning som supplement til holdtræning.

Jeg vil tilpasse træningen nøjagtigt efter dine behov, hvor vi forud tager en grundig afstemning af dine ønsker samt muligheder.

Kontakt mig gerne, hvis du går med specifikke tanker eller mangler en motivationssnak for at komme i gang med at træne. I mit mangeårige arbejdsliv har jeg fungeret som rådgiver og motivator i forhold til ændring af livsvaner.

Jeg er fleksibel i forhold til individuelle aftaler

1:1 træningsinstruktion og vejledning:

Måske har du brug for/lyst til at dykke dybere ned i din egen pilates praksis eller evt. har du skavanker du gerne vil have hjælp til at arbejde mere indgående med – så kan denne her mulighed være netop for dig.

Det kan også være vi sammen med din træning skal fokusere på andre områder af din sundhed, så kan det også være en mulighed. Vi tager en indledende snak om dine behov og ønsker og så vil jeg tilrettelægge et program helt til dig.

Vi træner helt naturligt programmet igennem sammen, hvor jeg vil guide dig grundigt, således at du opnår langt større kropsbevidsthed og sikkerhed i udførsel af øvelserne

Pris 1:1 vejledning 650 kr for 75 min

Pris for forløb af 3 gange 1750 kr.

Anbefaling

…….at gå til Pilates hos Helle er den bedste opfindelse næst efter den dybe tallerken og det ALLERBEDSTE jeg har fundet på at gøre for mig selv og min krop
Helle er fantastisk dygtig, man føler sig 100% tryg, selv i de yderste positioner, og hendes varme personlighed, smil og rummelighed gør øvelserne til gavn for både fysik og psyke.
Gør dig selv en kæmpe tjeneste: lad Helle R Sandersen/yoga og pilates være det sted du træner.

Mikala

”Går til pilates på 9. år – det er helt uundværligt! Trods hård træning (der kan mærkes i dagene efter) foregår instruktion og vejledning i en blid og mild tone der gør stemningen utrolig rar. Kunne ikke forestille mig at træne andre steder – til trods for 50 km HVER vej :-). ”

Mette

”Dejligt studie med hyggelig og rolig stemning i smukke omgivelser.

Helle er en meget engageret og super dygtig pilates instruktør, der er god til at tage hensyn til individuelle problemer og begrænsninger.

Effekten af pilates træningen mærkes hurtigt. Jeg kan varmt anbefale pilates træning hos Helle. Man går derfra med fornyet energi efter hver træning. Det er stærkt vanedannende.”

Anette

    Udfyld kontaktformularen og jeg kontakter dig hurtigst muligt.

    Eller ring på 27124912