Om mig

Drivkraften og den røde tråd i mit arbejde har været at hjælpe og støtte mennesker på vej – mod nye livsvaner eller større afklaring og accept i forhold til pågældendes livssituation.

Altid med udgangspunkt i den enkeltes behov og muligheder forsøger jeg ved brug af helt enkle redskaber at skabe mere ro og overblik, så vedkommende får et mere balanceret og meningsfyldt liv

Jeg er:

Uddannet sygeplejerske siden 1991. Gennem 15 år med arbejde som sygeplejerske og rådgiver i Hjerteforeningen. Jeg har mangeårig erfaring indenfor det kardiologiske speciale med forskellige arbejdsfunktioner. Den røde tråd i mit arbejde har været at hjælpe mennesker på vej – mod nye livsvaner eller større afklaring og accept i forhold til pågældendes livssituation. Altid med udgangspunkt i den enkeltes behov og muligheder.

Jeg har stor undervisningserfaring, såvel individuelt som i større grupper. Undervisning/oplæg i forhold til det at leve med alvorlig sygdom og hvad det fører med sig i livet. Det har været sygdomsramte, pårørende og sundhedsprofessionelle i kommuner og regioner. Har afholdt mange temaoplæg og foredrag, hvor stress og ubalance i livet har været et fokuseret område i mit arbejde.

Certificeret og eksamineret stresscoach hos Forebyg Stress v. Bjarne Toftegård

Uddannet STOTT pilates instruktør  hos Natural Balance Pilates, Aarhus v. Karen og Michael Christensen

Jeg har mangeårig trænings- og undervisningserfaring med STOTT pilates og holder løbende min uddannelse vedlige gennem efteruddannelse og workshopdeltagelse flere gange årligt.

Uddannet Mindfulnessinstruktør, ved ATWORK skolen, Aarhus
Jeg har afholdt mange mindfulnessforløb for mennesker ramt af stress eller stresslignende symptomer, herunder også mennesker ramt af alvorlig sygdom. Ligeledes har mange deltaget pga. følelse af ubalance og uro i livet -mennesker, der søger selvudvikling.

Uddannet yogalærer hos Mind and Motion, Aarhus v. Nina Pfeiffer.

Jeg er selv daglig på yogamåtten og ved indgående, hvordan de forskellige yogaøvelser indvirker på kroppen. Jeg har såvel holdtræning, men afholder også workshops med forskellige temaer og fokusområder.

Jeg er en meget passioneret pilates- og yogalærer og sætter meget ind på, at hver enkelt udøver, uanset træningsniveau, får stort udbytte af træningen.

Min kombination af sygeplejerske og faglig rådgiver sammen med mit udgangspunkt som yoga- og mindfulnesslærer gør det naturligt let for mig at arbejde ud fra kroppen.

” En måde at give hovedet og alle tanker, beslutningstagning lidt fri og bruge      kroppens evne til nærvær som afstresning”

    Udfyld kontaktformularen og jeg kontakter dig hurtigst muligt.

    Eller ring på 27124912