PILATES HOLDTRÆNING

Hold dig klar til en ny efterårssæson 2021, der starter op i uge 35!

INGEN TRÆNING I UGE 42 PGA FERIE.

Jeg glæder mig altid til at starte op efter en dejlig lang sommerpause. Og jeg lover, det bliver med energi og stor lyst, når jeg planlægger jeres program uge for uge.

Træningen tilrettelægges altid til hver eneste time, hvor vi kommer igennem kroppens positurer og derved får trænet alle muskelgrupper og stillinger. Ret hurtigt vil du mærke pilatesøvelsernes fantastiske indvirkning på din styrke, balance, smidighed og udholdenhed. Også den mentale styrke og balance trænes med de unikke øvelser, der trænes med STOTT pilates.

Alle kan deltage uanset erfaring. Jeg guider roligt og har lang erfaring i at få alle med, så der tages hensyn til den enkeltes formåen.

Jeg vil selvfølgelig  følge de anvisninger myndighederne har udstukket ift. coronasituationen, hvorfor alle skal kunne fremvise et coronapas, dvs. vaccination eller test, der ikke er over 72 timer gammel.

Jeg vil bede jer alle om at medbringe et håndklæde, som kan bruges under hovedet. Jeg afspritter og rengør altid mine måtter imellem de forskellige hold, så du er garanteret et rent underlag.

HUSK: har du nogen former for symptomer på forkølelse eller anden sygdom, så må du udeblive fra træningen – også selvom du er blevet testet for covid-19.

Vel mødt til en fantastisk efterårssæson, hvor jeg lover, vi skal træne henimod en stærk og smidig krop!

HOLDOVERSIGT 2021:

Tirsdag kl   9.30 – 10.30     øvede

Tirsdag kl. 16.50 – 17.50  øvede

Tirsdag kl. 18.10 – 19.10  øvede

PRISER PILATES:

HOLDTRÆNING

12 LEKTIONER     720,-

INDIVIDUEL TRÆNING

1 LEKTION A’ 75 MIN.  600,-

”Går til pilates på 9. år – det er helt uundværligt! Trods hård træning (der kan mærkes i dagene efter) foregår instruktion og vejledning i en blid og mild tone der gør stemningen utrolig rar. Kunne ikke forestille mig at træne andre steder – til trods for 50 km HVER vej :-). ”

Mette

”Dejligt studie med hyggelig og rolig stemning i smukke omgivelser.

Helle er en meget engageret og super dygtig pilates instruktør, der er god til at tage hensyn til individuelle problemer og begrænsninger.

Effekten af pilates træningen mærkes hurtigt. Jeg kan varmt anbefale pilates træning hos Helle. Man går derfra med fornyet energi efter hver træning. Det er stærkt vanedannende.”

Anette

    Udfyld kontaktformularen og jeg kontakter dig hurtigst muligt.

    Eller ring på 27124912