PILATES HOLDTRÆNING

Hold dig klar til opstart af efterårets sæson 2022:

Første træning efter sommerpausen bliver  tirsdag d. 30/8-22 og sæsonen løber frem t.o.m. 29/11-22.

Jeg har ferie i uge 41 og 42, hvor der ikke er træning

Jeg glæder mig altid til at starte op efter den lange sommerpause:-)  Og jeg lover, det bliver med energi og stor lyst, når jeg planlægger jeres program uge for uge.

Træningen tilrettelægges altid til hver eneste time, hvor vi kommer igennem kroppens positurer og derved får trænet alle muskelgrupper og stillinger. Ret hurtigt vil du mærke pilatesøvelsernes fantastiske indvirkning på din styrke, balance, smidighed og udholdenhed. Også den mentale styrke og balance trænes med de unikke øvelser, der trænes med STOTT pilates.

Alle kan deltage uanset erfaring. Jeg guider roligt og har lang erfaring i at få alle med, så der tages hensyn til den enkeltes formåen.

Jeg vil bede jer alle om at medbringe et håndklæde, som kan bruges under hovedet. Jeg afspritter og rengør altid mine måtter imellem de forskellige hold, så du er garanteret et rent underlag.

HUSK: har du nogen former for symptomer på forkølelse eller anden sygdom, så overvej om du skal udeblive fra træningen.

Vel mødt til en fantastisk sæson, hvor jeg lover, vi skal træne henimod en stærk og smidig krop!

HOLDOVERSIGT 2022:

Tirsdag kl. 16.50 – 17.50  øvede

Tirsdag kl. 18.10 – 19.10  øvede

PRISER PILATES:

HOLDTRÆNING

12 LEKTIONER     780,-

INDIVIDUEL TRÆNING

1 LEKTION A’ 75 MIN.  650,-

”Går til pilates på 9. år – det er helt uundværligt! Trods hård træning (der kan mærkes i dagene efter) foregår instruktion og vejledning i en blid og mild tone der gør stemningen utrolig rar. Kunne ikke forestille mig at træne andre steder – til trods for 50 km HVER vej :-). ”

Mette

”Dejligt studie med hyggelig og rolig stemning i smukke omgivelser.

Helle er en meget engageret og super dygtig pilates instruktør, der er god til at tage hensyn til individuelle problemer og begrænsninger.

Effekten af pilates træningen mærkes hurtigt. Jeg kan varmt anbefale pilates træning hos Helle. Man går derfra med fornyet energi efter hver træning. Det er stærkt vanedannende.”

Anette

    Udfyld kontaktformularen og jeg kontakter dig hurtigst muligt.

    Eller ring på 27124912