PILATES HOLDTRÆNING

Efterårssæsonen 2020 begynder tirsdag den 25/8 og løber frem t.o.m. tirsdag den 1/12. Ialt 14 træningsgange.

Der er ingen træning i uge 43 pga ferie!

Jeg glæder mig som altid til at starte op, når den nye sæson står for døren. I år er ingen undtagelse og måske endnu mere, da vi pga. corona har holdt en længere pause.

Træningen tilrettelægges altid til hver eneste time, hvor vi kommer igennem kroppens positurer og derved får trænet alle muskelgrupper og stillinger. Ret hurtigt vil du mærke pilatesøvelsernes fantastiske indvirkning på din styrke, balance, smidighed og udholdenhed. Også den mentale styrke og balance trænes med de unikke øvelser, der trænes med STOTT pilates.

Alle kan deltage uanset erfaring. Jeg guider roligt og har lang erfaring i at få alle med, så der tages hensyn til den enkeltes formåen.

Jeg vil selvfølgelig  følge de anvisninger myndighederne har udstukket ift. coronasituationen. Derfor vil jeg bede jer alle om at medbringe et håndklæde, du kan bruge under hovedet. Jeg afspritter og rengør altid mine måtter imellem de forskellige hold, så du er garanteret et rent underlag.

Vel mødt til ny pilatessæson!

HOLDOVERSIGT 2020:

Tirsdag kl   9.30 – 10.30     øvede

Tirsdag kl. 16.50 – 17.50  øvede

Tirsdag kl. 18.10 – 19.10  øvede

PRISER PILATES:

HOLDTRÆNING

12 LEKTIONER     720,-

INDIVIDUEL TRÆNING

1 LEKTION A’ 75 MIN.  600,-

”Går til pilates på 9. år – det er helt uundværligt! Trods hård træning (der kan mærkes i dagene efter) foregår instruktion og vejledning i en blid og mild tone der gør stemningen utrolig rar. Kunne ikke forestille mig at træne andre steder – til trods for 50 km HVER vej :-). ”

Mette

”Dejligt studie med hyggelig og rolig stemning i smukke omgivelser.

Helle er en meget engageret og super dygtig pilates instruktør, der er god til at tage hensyn til individuelle problemer og begrænsninger.

Effekten af pilates træningen mærkes hurtigt. Jeg kan varmt anbefale pilates træning hos Helle. Man går derfra med fornyet energi efter hver træning. Det er stærkt vanedannende.”

Anette

Udfyld kontaktformularen og jeg kontakter dig hurtigst muligt.

Eller ring på 27124912